Menu Sluiten

Spatschermen

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Over MVA

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Marc Van Ackere & Co is een succesvolle Vlaamse KMO, gevestigd in EVERGEM, de regio van vernieuwing en innovatie.

Sinds 1966 staat onze firma voor 100% in dienst van haar klanten. Gedurende meer dan 45 jaar heeft Marc Van Ackere & Co altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten voor het inrichten van bedrijven. Reeds vanaf het begin kunnen we rekenen op de steun van al onze gespecialiseerde leveranciers, die elk uitblinken in hun vakgebied.

Onze producten en diensten:

Indien u orde en ruimte moet creëren, zijn wij de competente, creatieve en onbetwiste partner in het ontwikkelen en installeren van scheidingswanden, platforms, tussenverdiepingen, magazijn- en machineafsluitingen, rekkeninstallaties en bedrijfsinrichtingen.

Bij ons staat u, de klant, centraal en wij willen uw probleem met de gepaste formule oplossen. Als wij iets verkopen dan weten we dat het goed is. In een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen zult u snel de waarde van onze firma leren waarderen.

Ons team staat ter uwer beschikking om allerhande inrichtingsproblemen op te lossen. En wij garanderen u, nadien u éénmaal met ons samen hebt gewerkt, dat u een tevreden en blijvende klant zult worden van Marc Van Ackere & Co.

00255520025552

Meer info

tags: Verplaatsbare Scheidingswanden – Veiligheid – Milieuvriendelijke Oplossingen – Hoestschermen – Spatschermen – 

Wenst u meer info over spatschermen kijk dan vlug op https://www.mva.be | Spatschermen

Magazijninrichting | Kantoorinrichting | Bandenrekken | Veiligheid | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Spatschermen

menu sluiten nlen home onze organisatie focus identiteit structuur historie directie en rvc vacatures contact onze merken nieuws contact nlen u bent hier home nieuws coram ziet een stijgende vraag naar de verder uitgebreide sealskin connect schermen coram ziet een stijgende vraag naar de verder uitgebreide sealskin connect schermen coram ziet een stijgende vraag naar de verder uitgebreide sealskin connect schermen zaltbommel november in het voorjaar introduceerde sanitairmerk sealskin een duurzame en stijlvolle serie spatschermen. Nu duidelijk is dat de dreiging nog enige tijd onder ons blijft merkt het bedrijf een groeiende vraag naar deze duurzame bescherming spatschermen passend voor uw firma Waar eerder dit jaar nog voor een oplossing voor de korte termijn werd gekozen kiezen ondernemers nu vaker voor een s.

sociale woningen sociale leningen woonprojecten gepland te koop in uitvoering gerealiseerd nieuws over klemo contact klemo sociale koopwoningen en sociale leningen sociale woningen sociale leningen woonprojecten gepland te koop in uitvoering gerealiseerd nieuws over klemo contact kleine landeigendom mechelen en omstreken cvbaso lijsterstraat mechelen tel .. Email infoklemo.be de ingang voor bezoekers bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en is te bereiken via het plein tussen de twee appartementsgebouwen. … Openingsuren we zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van . Uur en van . . Uur en vrijdag van . Uur voor de afspraken hebben wij onze voorzorgen genomen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen. We voorzien spatschermen handgel maximaal bezoekers tegelijk beperking van cash betalingen extra schoonmaakbeurten uiteraard rekenen we ook op onze bezoekers om meter afstand te houden. Wil je een afspraak maken een simulatie voor een lening of gewoon meer informatie over onze werking co.

Kennisbank over Spatschermen

infokialumens.be neem een kijkje in ons bedrijf boek een testrit home nieuws over ons onze voorraad gamma accessoires contact selecteer een pagina infokialumens.be neem een kijkje in ons bedrijf boek een testrit info corona maatregelen we hanteren de meest strikte veiligheidsmaatregelen zie overzicht hieronder. Bezoek ons in de meest veilige omstandigheden Een extra woordje over spatschermen Welkom showroom bij voorkeur op afspraak gt min elke weekdag van u tot u en u tot u. Zaterdag van u tot u. Bel optie verkoopkialumens.be receptie en magazijn elke weekdag telefonisch bereikbaar van u tot u en u tot u zaterdag u tot u noodgevallen bel optie servicekialumens.be graag uw medewerking bij onderstaande specifieke richtlijnen bij voorkeurop afspraak persoon per wagen zet de ventilatie van uw auto uit voor overdracht zorg ervoor dat uw wagen proper is geen gebruikte mondmaskers in wagen en handschoenkastje bij voorkeur elektronisch betalen beperktewachtruimte het n.